De site waar franchisenemers en -gevers elkaar ontmoeten

 

Het franchiseplatform is een onderdeel van Bedrijventekoop.nl, de grootste bedrijfsovernamesite van Nederland. Vraag en aanbod op het gebied van ondernemingen komen hier sinds 2002 doeltreffend en op grote schaal bij elkaar.

Door de unieke combinatie van een algemeen bekende ontmoetingsplek voor bedrijfsovernames, een sterk netwerk van overnamespecialisten en het franchiseplatform is dit een krachtig instrument voor kennismaking met toekomstige franchisenemers. Uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 68% van onze bezoekers een bedrijf of franchise wil starten.

Kwaliteit centraal

Kwaliteit staat bij Bedrijventekoop.nl hoog in het vaandel. Wij spreken elke ondernemer die een formule of bedrijf plaatst op onze website. Mede daardoor kunnen onze website actueel houden. We nemen elke reactie serieus en nemen teksten uitvoerig met de ondernemers door. Mocht onverhoopt iets niet kloppen dan zullen we daar passend op reageren.

Internationaal actief

Bedrijventekoop.nl richt zich op het volledige Nederlandse MKB. Naast dit platform in Nederland exploiteren we ook bedrijfsovernamesites in het buitenland. Met Bedrijventekoop.beSocietesavendre.beFirmenzukaufen.de en Bizalia.com bestrijken we een groot deel van de totale (internationale) markt.

Maak kennis met ons team. 

anne-marie

Anne-Marie Huijbregts
Beheer, Marketing & Communicatie

elle

Elle Carels
Beheer, Marketing & Communicatie

monique

Monique Denis
Directeur

filip

Filip Demuyt
Directeur

foto-web

Megan Pearson
Beheer, Marketing & Communicatie

rudo

Rudo van den Brink
Techniek

bas

Bas van Helvoort
Beheer, Marketing & Communicatie